Homemade?

Zelf dingen maken… Het klinkt leuk en vooral uitdagend.

Al jaren bak ik zelf taarten voor elke gelegenheid, dat het nu een verjaardag is of moederdag of gewoon vrienden of familie die op bezoek komen.

af en toe haalde ik ook de naaimachine eens boven. Een nieuwe kussensloop voor de kussens in de zetel, een leuke boodschappentas of een pennenzak voor de zoon, het rolde allemaal van onder mijn machine. Maar je kan maar zoveel kussens in je zetel leggen en met 1 pennenzak kom je wel enkele schooljaren door. Het was tijd voor iets anders.

Mijn grootmoeder was naaister van beroep en mijn moeder naait eigen kleren zolang ik me kan herinneren. Als kind vond ik het leuk om haar te helpen, maar dat was in de loop der jaren verwaterd.

Een tweetal jaar geleden trok ik mijn stoute schoenen aan en kocht mijn eerste patroon (een strapless jumpsuit met korte broek) stof en alle andere fournituren en vol goede moed begon ik eraan. Traag maar zeker ging het vooruit en zowaar, het begon te lijken op de foto.

Ik was best tevreden met het resultaat (al was het model voor mezelf niet zo flatterend en goed gekozen) en ik had de microbe te pakken. Ik had er een hobby bij!

Sindsdien probeer ik zoveel mogelijk van mijn vrije tijd aan mijn hobby te spenderen en aangezien ik fulltime werk is dat niet altijd zo veel tijd als ik zou wensen… maar alles is met liefde gemaakt, niet enkel voor mezelf, maar ook voor mijn man en mijn zoon.

Homemade with love…

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: